L'Ajuntament de Súria ha convocat una nova edició dels ajuts econòmics per tal que els infants residents, empadronats i escolaritzats als cicles d'educació infantil i primària i educació secundària obligatòria (ESO) de la vila puguin assistir a les colònies escolars i crèdit de síntesi en aquest curs 2015-16. El termini de sol·licituds romandrà obert entre els dies 4 i 22 de gener. Hi podran accedir les famílies empadronades a Súria, amb fills o filles que cursin els seus estudis en algun dels centres escolars del municipi, i que no superin els barems econòmics establerts a les bases dels ajuts.

La resolució final sobre les sol·licituds presentades serà acordada per la Junta de Govern Local. En la valoració es tindran en compte la capacitat econòmica i les característiques de la unitat familiar, així com possibles situacions de discapacitat del pare, la mare o el fill o filla. L'import de l'ajut per fill o filla oscil·larà entre el 20% i el 50% de la quantitat pagada per la família.

En cas que sigui necessari, el consistori també precisa que es farà un recàlcul de les quotes en funció de les sol·licituds presentades i de la dotació pressupostària d'aquesta convocatòria, que és d'un màxim de 2.000 euros. Les famílies interessades hauran de presentar la documentació sol·licitada a les dependències de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Súria.