Consulta els horaris d'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient als diferents pobles del Bages i el Moianès.

Artés

El recorregut sortirà a les 18 h. Ses Majestats arribaran per la carretera de Manresa, entraran pel carrer Rocafort i faran una visita a l'església. Des d'allà es traslladaran a l'ajuntament on seran rebuts per les autoritats locals i saludaran als veïns des del balcó de la Casa de la Vila. El circuit finalitzarà al parc de Can Crusellas. Finalment, els Reis repartiran regals per les cases de tot el municipi.

Avinyó

La cavalcada arribarà a partir de 2/4 de 7 per la carretera d´Oló, pel polígon de la Maiola (a la zona del «Muro»).

Balsareny

La cavalcada de Reis sortirà a les 6 des del pavelló municipal i recorrerà el centre fins a la plaça de l´Ajuntament.

Cabrianes

Els reis mags arribaran al municipi les 18.30 h per la carretera de Sant Mateu.

Callús

A partir de les 18.30h, les carrosses de Ses Majestats arribaran per la carretera de Cal Cavaller, després d´anar a la residència

Cardona

Ses Majestats arribaran a la Coromina a les 18 h i adoraran el nen Jesús a l'església de Sant Ramon. Seguidament continuaran cap a Cardona on arribaran a les 19.30 h. Ho organitzen l'Agrupament Escolta Hug Folc, el Grup de teatre La Cua del Gat i l'Ajuntament de Cardona.

Castellbell i el Vilar

A les 18.15 h, al Bures, inici amb focs d'artifici, seguit de la històrica cavalcada, acompanyada per la música de la Classic Band. Ho organitzen: Amics de la Cavalcada de Reis. Amb la col·laboració d'ADF, Protecció Civil, Capella de Música Burés, Agrupació Teatral i Cultural i Associació de Veïns del nostre barri La Bauma.

Castellnou de Bages

Els Reis arribaran a les 7 a la plaça de la vila, on es desenvoluparan tots els actes.

Moià

La cavalcada arribarà a les 6 per la carretera de Vic-manresa en direcció a l´avinguda de la Vila.

Monistrol de Montserrat

La comitiva reial iniciarà la cavalcada a 1/4 de 6 de la tarda baixant de Montserrat en direcció a la plaça de la Font Gran.

Mura

La cavalcada dels reis de l'Orient serà a les 17 h a la plaça d'Àngel Guimerà.

Navarcles

A les 18 h es farà la rebuda amb fanalets a la plaça de la Vila i la posterior desfilada. L'itinerari serà:carretera Talamanca, carrer Creueta, plaça de les Fonts, avinguda Piscines i Esports, carrer Badalona, carrer Sant Bartomeu, plaça Àngel Vivó, plaça Dr. Fleming, carretera de Manresa, carrer Dr. Artigalàs, passeig Bonavista, plaça Clavé, carrer Nou, carrer Sant Benet, carrer Ample, carrer Catalunya i plaça de la Vila.

Navàs

El recorregut s´avança mitja hora respecte l'habitual i sortirà a les 19. La comitiva entrarà al municipi per la carretera de Barga des de les pistes del Carrió.

El Pont de Vilomara

Ses Majestats els Reis d´Orient arribaran a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça de l´Ajuntament.

Sallent

A les 18 h, arribada des Reis d'Orient al Pont Nou, continuaran pel carrer Cós, parada a la plaça de la Pau on hi haurà l'actuació dels 5 patges malabaristes. Després, Ses Majestats pujaran per carrer Bisbe Valls, Àngel Guimerà, plaça Anselm Clavé, Sant Víctor i Secretari Bonet fins a la plaça Sant Antoni Maria Claret.

Salo

A les 18 h, missa a l'església parroquial de Salo i, seguidament, arribada dels Reis i representació del pessebre vivent. Un cop acabat, es farà l'entrega de regals als infants al local social.

Sant Fruitós de Bages

A les 18.30 h, els Reis estrenaran nou recorregut sortint de la carretera de les Brucardes i passant pels carrer Germán Duran, carretera de Vic, plaça de la Vila (salutació des del balcó de l'ajuntament), carretera de Vic, avinguda Jaume I, El Bosquet (adoració al pessebre vivent) i final de festa a la plaça Alfred Figueras amb salutació dels nens als Reis, coca i xocolata calenta. Ho organitzen: l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, amb la col·laboració del Grup de Voluntaris Cavalcada 2016.

Sant Joan de Vilatorrada

La marxa sortirà a les 18 h del pati del tèxtil Riba. Aquest any els Reis arribaran des del bosquet dels voltants del Mas Vilatorrada. El recorregut de la cavalcada serà carrer Montcunill, avinguda Montserrat, avinguda Torrent del Canigó, adoració al bosquet del Mas Llobet, carrer Salvador Espriu, Collbaix, Major, Pont i local social de la Verbena. La recollida de paquets serà de 15.30 a 18 h, al local de la Verbena.

Sant Mateu de Bages

A Sant Mateu els Reis Mags hi arribaran el dia 6 de gener, al voltant de les 13 h, arribada amb una carrossa de cavalls davant de l'església, amb repartiment de regals després de la missa

Sant Salvador de Guardiola

Els Reis iniciaran la cavalcada des del carrer Pau Casals, davant la Masia, a les 18h.

Sant Vicenç de Castellet

La comitiva comença a 2/4 de 7 per l´entrada del Pont, para al Ramoneda i fins a l´Ajuntament.

Santpedor

La comitiva arribarà a les 18.15 h per la carretera de Callús. Rebuda dels Reis i sortida de Cal Llovet a les 18.30 h per seguir el recorregut següent: Roger de Flor, Juncadella, Vell, Doctor Vila, Ample, Santa Anna, Passeig, Convent, Carretera de Manresa, del Vall, plaça de l'Església, Doctor Vila, Vell, Bages, Roger de Flor amb arribada a Cal Llovet, on es farà el lliurament dels regals. Organització: Comissió de Reis i Ajuntament de Santpedor.

Sant Quirze de Safaja

La rebuda es farà a les 18 h, al mirador de la Campana.

Santa Maria d'Oló

Ses Majestats arribaran al so del grup Batuka l´Olla, a les 18h des de l´avinguda de Manel López.

Pujada a dalt del poble i repartiment final de regals al poliesportiu.

Súria

Els Reis sortiran a les 18 h des del barri de Salipota i faran un recorregut pel centre de la vila i s'aturaran a la Casa de la Vila, on seran rebuts per l'alcalde Josep Maria Canudas i la resta de la corporació. També s'adreçaran als infants de la vila i al conjunt de la ciutadania des del balcó principal de l'edifici consistorial. Posteriorment, Ses Majestats es desplaçaran a l'església parroquial de Sant Cristòfol, on adoraran l'infant Jesús i saludaran les persones presents. La darrera etapa de la

Cavalcada serà l'esmentada recepció als infants de la vila al Teatre del Foment Cultural.

Valls de Torroella

Ses Majestats i els seus ajudants arribaran a partir de les 18.30 h, fins a l'església i posterior entrega de regals al teatre de Valls de Torroella.