Els nens i nenes de Santpedor han desafiat el fred per seguir la cavalcada de Ses Majestats els Reis de l'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a l'aparcament de Cal Llovet a les sis en punt de la tarda, on les comitives de patges els esperaven al peu de les carrosses que posteriorment han recorregut els principals carrers de la vila.

Abans d'iniciar el camí per saludar els infants, els Reis de l'Orient han estat rebuts per l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina, que els ha entregat la clau de la vila per assegurar l'entrega dels regals a les llars santpedorenques. L'entrega d'aquesta clau, que obre les portes de totes les cases del poble, és un dels requisits imprescindibles per al desenvolupament de la cavalcada juntament amb la comprovació de que les carrosses estan a punt i ben carregades amb els caramels que els Reis aniran repartint pel camí: 140 quilos en total.

La cavalcada ha començat a caminar a 2/4 de 7 a Cal Llovet i ha fet el recorregut habitual per Roger de Flor, Juncadella, els carrers Vell, doctor Vila i Ample per enllaçar amb el tram dels carrers Santa Anna, Passeig i del Convent fins a sortir a la carretera de Manresa. Allà la comitiva ha continuat el recorregut pel carrer del Vall fins arribar a la plaça de l'Església, on els tres reis s'han aturat per fer la tradicional ofrena al pessebre.

Des d'aquest punt, han tornat a enfilar els carrers Vells i doctor Vila, ja de tornada cap a Cal Llovet, passant pel carrer Bages i Roger de Flor. Finalitzada la cavalcada, ha tingut lloc la recepció a l'interior de Cal Llovet, on Ses Majestats repartiran els regals als més menuts.

La cavalcada ha mobilitzat més de 200 persones, entre patges, acompanyats i col·laboradors que han fet possible l'acte, organitzat per la Comissió de la Cavalcada que treballa en col·laboració amb l'ajuntament de Santpedor per fer-la realitat cada any.