Una quinzena de veïns s'han apropat aquest dimecres a l'administració de loteria número 1 de Sant Vicenç de Castellet (Bages) per celebrar la venda d'un dècim del primer premi del sorteig de Reis, i alhora intentar esbrinar qui ha estat l'agraciat. La responsable de l'establiment, Maria del Mar Mora, s'ha assabentat de la notícia per la televisió i ràpidament ha aixecat la persiana per celebrar-ho.

Mora ha explicat que la venda d'aquest número s'havia fet a través del terminal i ha dit que és "impossible" saber qui és la persona que ha guanyat 200.000 euros. Tot i que l'afortunat no ha aparegut, a l'administració no hi ha faltat el cava i l'alegria dels veïns. "La gent està contenta de que com a mínim ha tocat alguna cosa al poble", ha explicat Mora.

L'administració número 1 de Sant Vicenç de Castellet ha venut un dècim del primer premi del sorteig extraordinari de la loteria de "El Nen", celebrat avui i dotat amb dos milions d'euros per sèrie (200.000 euros al dècim), que ha recaigut en el número 22.654.

El primer premi ha estat molt repartit. Les butlletes han estat consignats també a les poblacions de Pasai Antxo (Guipúscoa), San Clodio (Lugo), la Vall d'Uixó (Castelló), Lleida, Granada, Màlaga, Saragossa, Torremendo (Alacant), Roquetas de Mar (Almeria), Gijón (Astúries), Badalona (Barcelona) i Barcelona.

Aquest primer premi ha estat també venut a Bilbao, Castelló de la Plana, La Corunya, Quiroga (Lugo), Madrid, Alhama de Múrcia i en les localitats gaditanes d'Algesires, Conil de la Frontera i Jerez de la Frontera.

No ha passat el mateix amb el segon ni el tercer premi, que s'han quedat a Madrid ia la província de Palència, respectivament.

El segon, dotat amb 750.000 euros per sèrie (75.000 euros al dècim), ha correspost al número 60.755, i s'ha venut íntegrament a l'administració número 1 de Madrid, situada al carrer Sant Engracia, al castís districte de Chamberí.

També el tercer premi (95.395) s'ha anat íntegre a una localitat, en aquest cas a Guardo, en la província de Palencia.