Joan Ullé Castellà ha estat proclamat nou alcalde de Sant Mateu de Bages amb els quatre vots dels regidors del grup de Convergència i Unió en substitució de Pere Ribera. El relleu al capdavant de l´alcaldia ha tingut lloc durant el ple extraordinari que s´ha celebrat aquest divendres al vespre a l´ajuntament de Sant Mateu de Bages motivat arran del decés, el 4 de gener passat, de qui va estar al capdavant del consistori durant els darrers 24 anys.

La sessió s´ha obert amb la presa de possessió d´Enric Masafrets en qualitat de nou regidor de la corporació. Masafrets ocupava el cinquè lloc a la candidatura que el passat mes de maig va guanyar les eleccions municipals per 267 vots front els 185 obtinguts per la candidatura Alternativa pel Municpi-Acord Municipal, encapçalada per l´actual cap de l´oposició, Gabriel Rovira.

Finalitzada la votació s´ha proclamat Joan Ullé com a nou alcalde-president de la corporació que ha acceptat el càrrec després de ´prometre´ el compliment de les obligacions que aquest comporta.

Durant la seva primera intervenció en qualitat d´alcalde, Joan Ullé ha manifestat que assumia la nova responsabilitat encomanada ´amb il·lusió i ganes de treballar, malgrat que hauria volgut assumir aquest càrrec en unes altres circumstàncies´.

Joan Ullé, de 44 anys, casat i pare d´una filla, és enginyer tècnic industrial de professió, tasca que compaginarà amb l´exercici de l´alcaldia ´repte que no afronto en solitari sinó en la companyia del millor equip que podria tenir´. Ullé va iniciar la seva trajectòria municipal en qualitat de regidor fa 12 anys, els quatre primers a l´oposició, i els 8 darrers en qualitat de regidor de l´equip de govern.