La disbauxa del Carnaval va omplir ahir de gom a gom els carrers del centre Sallent, que manté la seva rua com una de les més concorregudes de la comarca, que congrega milers de participants. Les disfresses amb motius animals van ser unes de les grans protagonistes de la tarda.

La prova que aquesta és una de les cites més esperades de l'any a la vila és que quan encara faltava una hora per a l'inici de la rua, a la plaça de la Pau, el punt de sortida, ja s'omplia dels participants a la festa. Era a dos quarts de sis de la tarda quan els tres petards de rigor marcaven l'inici de la desfilada, que va omplir fins ben entrat al vespre els carrers del centre d'alegria i diversió. I si uns eren ben puntuals a la cita, quan ja feia més d'una hora i mitja que les primeres comparses havien sortit de la plaça de la Pau, encara hi havia petits grups d'espontanis que arribaven disfressats del tot disposats a afegir-se a la festa. Aquella hora, els cotxes aparcats a banda i banda de l'antiga carretera fins al barri de l'Estació eren de nou la demostració del poder de convocatòria de la festa sallentina.

Al llarg de tota la tarda, els participants a la rua i també el nombrós públic que s'acumulava als laterals van fer petits els carrers i places del centre. Tot i això, enguany la rua transcorria amb més fluïdesa que en altres ocasions. Els diferents participants es movien al ritme de la música de les diferents bandes que s'intercalaven amb elles al llarg de la desfilada de disfresses. La típica "Carnaval, Carnaval, Carnaval te quiero", era una de les cançons més repetides.