Una novena part de la població santvicentina va decidir disfressar-se i integrar-se a la rua que ahir a la tarda va recórrer durant dues hores el recorregut que va de la plaça Espanya i fins a la de Clavé.

Més d'un miler de persones repartides principalment entre les onze comparses i sis carrosses que van donar gruix a un seguici, que en alguns moments va arribar a fer de més de mig quilòmetre. Un salt quantitatiu, però també qualitatiu, per la varietat i pel treball de moltes de les disfresses i coreografies.

Entre les formacions grupals que van participar en la rua n'hi havia des de crítiques amb l'actualitat política, com ara el duque empalmado de la Colla de Geganters, amb un grup de jutges i la rèplica de la infanta; passant per les estrenes cinematogràfiques, com la Guerra de les Galàxies de l'Escola Sant Vicenç i els seus 180 jedis (que la convertien en la més nombrosa); més clàssiques com els Peter Pan i Campanetes de l'Esbart Dansaire; o de ben originals, com un tren de la bruixa de la fira del col·lectiu La Xancla, els ous Kinder de l'Hoquei Castellet o les magdalenes de l'escola bressol El Niu.

Finalment els premis del concurs del Carnaval es van repartir de la manera següent: infantil per als folklòrics (toros i toreros), individual per als chewakas, originalitat per a les barbies de Matel (dins de la caixa i tot), segon premi comparsa per a una colla de calamarsons, primer premi comparsa per a una fauna animal; el segon de carrossa per al tren de la bruixa, i el primer per a la koralfest (versió de l'Oktoberfest bavaresa) de l'Associació Musical Castellet.