L'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, va lamentar les declaracions del regidor de Planejament de Manresa, Marc Aloy (ERC), en què convida els municipis del Bages a fer un front comú contra el projecte del Portal de l'Agulla (vegeu Regió7 de dissabte). Batanés va assegurar a aquest diari que se sent "molest" per l'actitud d'Aloy, de qui no accepta "que vagi dient als altres el que han de fer".

Els retrets de Batanés van dirigits a les declaracions que el regidor manresà va fer en un ple municipal aquesta setmana, en el qual es va informar que l'Ajuntament de Manresa prendria un posicionament oficial contrari al projecte, que preveu la construcció d'un hotel, una benzinera, i un local de restauració a tocar de l'Agulla. En aquest mateix ple, Aloy va manifestar el desig que aquesta mateixa postura sigui defensada també "per tots els municipis de la comarca on els grups municipals d'aquest consistori tenen representació". I això és el que no ha agradat a Batanés, que considera que "no és una simple petició de suport, sinó que els està dient què han de fer".

L'alcalde de Sant Fruitós va explicar dissabte a aquest diari que "no em molesta gens que s'opini d'aquesta qüestió, perquè per això hi ha una exposició pública del document", però va reiterar la seva disconformitat amb l'actitud d'Aloy, de la qual va assegurar no recordar "cap altra situació en què un regidor hagi reaccionat de la mateixa manera".