Sallent ha inaugurat aquest dissabte al matí el nou viver d'empreses El Salt, situat en un edifici del carrer del Cós, que es destinarà al foment de l'emprenedoria local. El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, han acompanyat l'alcalde, David Saldoni, i als regidors de l'Ajuntament en l'acte d'estrena.

El Salt compta amb una dotzena de despatxos al servei de les empreses que demanin poder-hi operar, i de moment, ja n'hi ha la meitat de plens. Tot i que encara no tenen la clau, és previst que aquesta mateixa tarda l'edifici ja s'estreni amb una primera reunió per part d'un dels grups emprenedors. Saldoni ha posat de relleu el fet que l'edifici ja tingui el 50 % d'ocupació en el moment de posar-lo en marxa.

La inauguració d'aquest matí ha omplert a vessar una de les sales de l'edifici, on s'ha fet una projecció sobre el nou servei i els parlaments per part de les autoritats. Tot seguit, s'ha descobert la placa inaugural i s'ha fet una ràpida visita a les instal·lacions.