Joan Colón, un participant, estava mirant amb els seus amics les fotografies que s'havien fet al llarg del recorregut de la Transèquia. Destacaven les imatges que es van fer als avituallaments i tot el que hi van arribar a menjar. "En el primer ens han donat dues botifarres i això, és clar, ens ha animat molt. Després ens han donat maduixes, pomes i altres fruites", destacava. La sensació dels participants era que s'havia ofert un molt bon servei. A part, al parc de l'Agulla s'hi van desenvolupar tot d'activitats infantils. Tot això va ser possible per l'increment de voluntaris, n'hi van participar 300.

L'organització sabia que la millora del servei i la programació d'activitats infantils al parc de l'Agulla només es podria assolir amb més voluntaris. "Era tot un repte tenir-ne més si volíem millorar l'atenció als avituallaments i fer les activitats infantils", deia Laia Muns, la coordinadora de la Transèquia. Finalment ho van aconseguir. L'any passat n'hi havia 250 i aquest any han aconseguit 50 voluntaris més, que estaven repartits entre els avituallaments i les diferents activitats que es van portar a terme al parc de l'Agulla.

Precisament l'any passat els participants es van queixar que als avituallaments s'oferia només pomes. Per acontentar les persones que aquest any participaven a la Transèquia, l'organització va donar més varietat de fruites als diferents avituallaments i hi havia més persones atenent els participants. També van instal·lar un total de deu lavabos mòbils a Sallent i a Santa Anna.

L'aspecte alimentari va ser el que més va millorar. I és que a l'arribada, al parc de l'Agulla, sis cuiners de Fogons del Bages preparaven cigrons amb cansalada per a totes les persones que finalitzaven la Transèquia.