Els Agents Rurals van obligar el propietari d'una casa rural de Castellgalí a retirar la runa que havia abocat en una zona forestal de la seva propietat, en constatar que vulnerava la normativa mediambiental. L'home, que va al·legar que eren residus d'unes obres fetes a casa seva, va acabar traslladant la runa a una deixalleria.

La infracció es va detectar ara fa unes setmanes, quan una patrulla d'Agents Rurals van constatar l'existència d'un dipòsit irregular de runes, en un camí forestal. Al costat, van localitzar unes roderes de vehicle, que van determinar que pertanyien al cotxe del propietari de la casa de la mateixa finca. L'home va explicar que havia fet unes obres a la masia i que havia abocat la runa en aquell indret, a l'espera de traslladar-la més endavant en un lloc autoritzat.

Els Agents Rurals van requerir-li la retirada immediata de la runa. El propietari va acabar netejant l'espai i va exhibir als agents tres albarans que demostraven que havia traslladat els residus a una deixalleria. Els agents van notificar els fets a l'Ajuntament de Castellgalí perquè determini si ha de fer efectiva una sanció.