L'exregidor de Sant Joan de Vilatorrada Carles Martínez va morir accidentalment als 47 anys d'edat. Segons van confirmar fons policials i del SEM, Martínez va morir de l'impacte al precipitar-se des d'un tercer pis quan intentava entrar a casa seva, segons sembla, a través del balcó de l'habitatge d'un veí perquè s'havia descuidat les claus dins. Els fets van passar a 2/4 de 12 de la nit de divendres.

Una ambulància medicalitzada del SEM i una de convencional van acudir al lloc dels fets però ja no van poder fer res per salvar-li la vida. També hi van acudir dotacions de la policia local i dels Mossos d'Esquadra que es van fer càrrec del cas.

L'exregidor va treballar fins fa uns mesos a l'empresa de transports Castellà on era director d'explotació i ara estava vinculat al sector de la restauració. De fet, acabava d'obrir un establiment de menjar per emportar a Sant Joan de Vilatorrada i tenia previst fer l'acte d'inauguració el proper 3 de juny.

L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, assegurava ahir que la notícia de la mort de Martínez «ha estat un cop molt dur» i afegia que «sap molt de greu». Més enllà d eles diferències polítiques, l'alcalde destaca que «teníem molt bona relació. Si que teníem una rivalitat política però mai ens havia arribat a fer perdre l'afecte ni l'amistat». D'altra banda, Ariso destacava la seva implicació amb el poble, tant com a regidor durant el seu pas per l'ajuntament com amb entitats. Ariso el definia ahir com «un líder, una persona capaç d'arrossegar més gent».

Martínez va ser regidor a Sant Joan de Vilatorrada des del 2007 fins el 2013 pel PSC, quan va plegar per motius personals. Havia tingut sota la seva responsabilitat les carteres d'Obres i mateniment i també d'educació. A més a més, havia estat portaveu del grup socialista municipal. Martínez també era molt conegut al municipi per la seva implicació amb entitats com les Ampa de l'escola Ametllers i el SINS Cardener i també havia ballat amb l'esbart de dansaires Cor de Catalunya.