Carles Martínez Vaquero, exregidor de Sant Joan de Vilatorrada mort accidentalment divendres, rebrà aquest dilluns a les 4 de la tarda el darrer comiat a la sala Montserrat de Fontanova, a Manresa.

Nascut a Manresa, vivia a Sant Joan des que es va casar per primer cop, Martínez era molt conegut i estimat a Sant Joan, on havia estat regidor del 2007 al 2013, i estava molt implicat primer en l'AMPA del CEIP Ametllers i després en el SINS Cardener. A més, havia estat dansaire de l'Esbart Cor de Catalunya de Manresa. Fins al dia 31 del desembre passat va ser director d'explotació de l'empresa Transports Castellà i el 3 de juny tenia previst inaugurar un negoci de restauració al carrer Major de Sant Joan.

Martínez, de 47 anys, va morir a 2/4 de 12 de la nit de divendres quan intentava accedir al seu habitatge, on s'havia descuidat les claus al pany, a través del balcó dels veïns.

Dol al mur de Facebook

Al llarg del aquest cap de setmana s'han pogut veure nombroses mostres de condol per la seva mort. El Facebook de Martínez s'ha convertit en un espai de comiat en les últimes hores, amb més de mig centenar de missatges.

El comiat que tristament mai van poder fer es va traslladar a la xarxa social. En el mur de Facebook de Martínez s'hi acumulaven ahir a la tarda més de mig centenar de missatges de diferents amics i coneguts que hi van escriure missatges emotius. Molts, alabant la personalitat i vitalitat del traspassat. Entre aquests, el de l'equip de futbol del Joanenc, també afectat per la pèrdua.