Sallent ha assolit unes elevades xifres de participació i de visitats a les Enramades d'enguany, fins al punt que s'ha arribat a doblar la població en el conjunt dels cinc dies de festa, segons el balanç que en fa l'Ajuntament.

Durant les Enramades s'ha desenvolupat un programa de més de 40 activitats, que majoritàriament han tingut una molt bona afluència, especialment la inauguració amb l'estrena del ball popular Toc d'Enramada a càrrec de l'Esbart Vila de Sallent, com també els balls de gegants, que tenien vestits nous.

La música ha estat un dels elements que més ha contribuït a l'èxit de la festa, a banda de l'enginy dels veïns que durant cinc dies han mostrat amb els carrers enramats. El concert amb l'Orquestra Maravella de dissabte al vespre va aplegar més de 1.500 persones a la plaça Sant Antoni Maria Claret, per bé que després no va poder actuar al ball de nit, que es va haver de suspendre per la pluja. També Manu Guix, l'Escola Municipal de Música, les havaneres, i les sardanes de la Coral Nova Harmonia i The River Troupe Gospel de Sallent, van omplir en les seves respectives actuacions.

La regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament, Anna Fernández, ha valorat molt positivament els resultats, i destaca que «la implicació de tot el poble des de fa mesos i al llarg d'aquests dies de festa ha estat excepcional».