Sant Joan de Vilatorrada es tornarà a convertir, el cap de setmana del 17 al 19 de juny, en Sant Joan City. La tradicional Festa Major Infantil, organitzada per El Sidral, convertirà de nou el municipi en un territori ocupat pels infants, que podran gaudir de tres dies de gresca. Enguany, l'espectacle de cloenda titulat 'Seny i rauxa' es dedicarà al centenari dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres.

Confeti, sopar, ball disco, merengada, correfoc infantil amb un gran espectacle de cloenda, la tira al parc i el vermut amb gana seran l'eix central de la festa santjoanenca, que s'ha convertit en un cita ineludible pels nens i nenes de la comarca.

La Festa Major Infantil de Sant Joan City, amb els seus característics personatges, començarà el divendres 17 de juny, a les 6 de la tarda, amb dues cercaviles que culminaran a la plaça del Sidral, on es farà el pregó a càrrec dels consellers i conselleres del Consell d'Infants de Sant Joan. Tot seguit, a la plaça Major hi haurà pluja de confeti, sopar a la fresca al pati de la Ludoteca i ball disco a Cal Gallifa.

Dissabte, la festa es reprendrà, a les 5 de la tarda a la plaça Major, amb la popular merengada, ensabonada i ruixada. Quan es faci fosc, al Parc Catalunya, començarà el correfoc infantil, que finalizarà amb l'espectacle 'Foc, foc, crema, crema'.

La festa infantil culminarà diumenge. A partir de les 10 del matí, hi haurà La tira al parc i 'La Gran sorpresa de Maverick' al pati de la Ludoteca. A 2/4 d'una del migdia, al Parc Catalunya, es farà l'espectacle de Cloenda 'Seny i rauxa' i, tot seguit, a Cal Gallifa, el Vermut amb gana.