L'Ajuntament de Súria ha demanat el suport de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, Meritxell Borràs, per reparar les deficiències de conservació detectades en diferents punts de la plaça central del Grup Sant Sebastià, al barri de Salipota.

La consellera ha visitat Súria aquest divendres 3 de juny, acompanyada per l'alcalde Josep Maria Canudas i altres representants

institucionals i polítics de la vila i de la Catalunya Central. Meritxell Borràs ha anat a Súria dins d'un recorregut institucional per diferents municipis de la Catalunya central. En la seva visita a Súria, la consellera també ha estat acompanyada pel regidor de Via Pública i Seguretat Ciutadana, Joan Castellà, pels portaveus dels grups municipals del GIIS, Pere Requena, i del PSC, Antoni Julián, pel secretari d'Administracions Locals de la Generalitat, Joaquim Ferrer, i per la directora dels serveis territorials de Governació i Relacions Institucionals a la Catalunya Central, Ivet Castaño.

Després d'una reunió celebrada a la Casa de la Vila, la consellera de Governació, l'alcalde de Súria i les altres autoritats presents s'han traslladat al barri de Salipota per veure de prop els esmentats problemes. L'actual Grup Sant Sebastià va ser construït per iniciativa de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), ja que a l'antic s'hi van detectar problemes d'al.luminosi. Aquesta és la segona visita de Meritxell Borràs a Súria en el termini de pocs mesos. La seva anterior estada a la vila va ser el passat 6 de novembre. Aleshores, l'alcalde va demanar el seu suport per desenvolupar el futur equipament cultural de Cal Pau i continuar les obres de millora del barri de Sant Jaume.