Música, focs i cultura popular són els ingredients que l´ajuntament de Santpedor ha previst al programa de la Revetlla de Sant Joan que el consistori entoma enguany, amb la col·laboració d´altres entitats, com a activitat municipal amb l´objectiu de consolidar-la com una nova cita al calendari festiu de la vila. Les activitats combinen els elements més tradicionals d´aquesta celebració, com la rebuda de la Flama del Canigó, amb propostes per garantir la màgia i la gresca durant la nit més curta de l´any.

L´ajuntament de Santpedor convida a tots els santpedorencs i santpedorenques a portar la Flama del Canigó bo i caminant, des de Castellnou de Bages, on adults i alumnes dels centres educatius encendran la llàntia amb el foc provinent del cim pirinenc del Canigó, situat a la Catalunya Nord.

Està previst que La Flama arribi a 2/4 de 7 i comenci el seu descens fins a Santpedor passant per Cal Flaquer, a 2/4 de 8, on l´estaran esperant els alumnes de 3r i 4t, i faci una darrera parada al Mas Pinyot, punt en el qual s´hi afegiran els més menuts: els de primer i segon.

Està previst que La Flama arribi a les nou del vespre a la plaça Gran de Santpedor on la colla castellera hi portarà a terme una actuació commemorativa prèvia a la revetlla que amenitzaran el grup musical El Fugitiu i el DJ Danielsan. Durant tota la vetllada hi haurà servei de bar i entrepans.