Els navassencs voten amb les estelades onejant a la façana del consistori de Navàs després de que el mossos d'esquadra treiessin divendres les banderes independentistes que hi havia. Va ser momentani , perquè membres del govern navassenc les van tornar a posar a l'edifici de l'Ajuntanent. Aquest diumenge encara hi eren i els Mossos d'Esquadra no hi han actuat.

Membres del govern municipal, capitanejat per la CUP, van expressar aquest dissabte a Regió7 que la voluntat era mantenir les estelades al consistori. Divendres, festivitat de Sant Joan, a les 6.20 del matí, els mossos d'esquadra van entrar al consistori per retirar les dues estelades que hi pengen davant els requeriments de la junta electoral al govern municipal perquè les retiressin de l'edifici consistorial.

La junta electoral es va adreçar a l'Ajuntament de Navàs per la denúncia de Societat Civil Catalana, que demanava la retirada d'estelades dels edificis públics. La mateixa entitat va informar els Mossos que el consistori de Navàs en mantenia dues a la façana de l'ajuntament.

El govern del municipi bagenc va dir a aquest diari, en cas que els agents dels mossos es deplacin al consistori per retirar les estelades, no s'ha pensat quina serà la reacció. La CUP defensa la presència de les banderes independentistes a la façana de l'Ajuntament perquè es va aprovar «en un acord del ple municipal.