Del 27 juny al 4 de juliol, Sant Fruitós de Bages celebra el «7 de tapes», una proposta que té com a objectiu fomentar l´activitat gastronòmica i comercial del poble a través d´una degustació de tapes i vins passant per diferents establiments del municipi. Al llarg d'aquests dies una quinzena de bars, cafeteries, cellers i restaurants de la població oferiran tapes i pinxos maridats amb copes de vi del celler del Mas de Sant Iscle. Els participants tindran una butlleta de participació que aniran segellant en els diferents establiments, la qual cosa els permetrà participar en un gran sorteig final que es celebrarà el dilluns 4 de juliol al Bosquet, coincidint amb el final de la Festa Major d´Estiu. S´ha establert un preu unitari de 3 euros que inclou la tapa més una copa de vi, i també la possibilitat d´adquirir un abonament de 15 euros on cada consumició costa 2,5 euros.

Els locals adherits a la iniciativa són: Marisqueria can Ladis, Restaurant-Bar Can Plana, Bar Ultimo de la Fila, La Cuina del Bosquet, L'Abadia del Pont Vell, La Senyal (piscines municipals), El Berenador del Parc de l'Agulla, La Fonda Sant Benet, Cafeteria Delicious, el Klam, restaurant Can Ferrer, La Braseria del Padel, Nou Celler, Bar-Restaurant Sant Isidre i el Mas de Sant Iscle.

El «7 de Tapes» neix arran de l´èxit d'una altra iniciativa gastròmica que ja ha tingut molt bona resposta, el «7 d´arròs» celebrat durant la popular Festa de l´Arròs del municipi.