El grup municipal de Convergència a Sant Fruitós vol que l'Ajuntament arrangi els dos parcs infantils que hi ha ubicats al barri de la Natura. Aquesta demanda s'expressa en una moció que la formació ha entrat perquè sigui debatuda i aprovada en el ple municipal que se celebrarà dijous vinent.

Els convergents argumenten que actualment el primer parc infantil, el més antic, es troba «en un estat d'abandonament i deteriorament molt gran», amb els bancs, les tanques, els parterres i les parets «en un estat lamentable i de deixadesa».

El segon parc, inaugurat el 2014, «tot i ser nou, es troba en una situació similar de deixadesa. Herbes altes a les parcel·les adjacents, i només tres joguines per als nens més menuts». El grup municipal considera que aquest espai «no ha complert les expectatives dels veïns, ja que com a parc infantil és molt limitat, amb pocs espais de joc, sense arbres que donin ombra i sense un enjardinament que creï un espai agradable i acollidor».

Per tot plegat, «i després de les converses mantingudes amb els veïns i veïnes del barri i amb l'Associació de la Natura, i després de comprovar la passivitat del govern de Gent Fent Poble i PSC, que no ha estat capaç d'arreglar un tema que fa mesos que dura», presenten al proper ple una moció en què insten l'executiu local a arranjar en la major brevetat possible l´estat actual dels dos parcs, «i fer-ne el manteniment continuat necessari, perquè els infants puguin jugar amb seguretat i els veïns s´hi trobin a gust». També demanen incorporar un partida pressupostaria per canviar el mobiliari, la instal·lació de nous jocs i espais d'ombra en el segon parc. I, finalment, la redacció d'un projecte tècnic per remodelar l´espai interior del parc més antic de La Natura, «actualitzant-lo i dotant-lo de més funcionalitat».