Lluís de Haro Sànchez, de Sabadell, ha estat el guanyador del primer premi de la Categoria General de l´onzè Concurs de Fotografia del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, dotat amb 500 euros, amb la fotografia que porta per títol «Monestir de nit».

En la Categoria Parc Natural i Portals de Montserrat ha estat premiada la foto «Claustre de nit, Montserrat», realitzada per Luis Calle García, de Vilanova del Camí. Finalment, l´autor de la fotografia guardonada amb el primer premi de la Categoria Creativa, «Onades de boira», és Francesc Cots Juvé de Barcelona.

Enguany, el nombre de fotografies presentades al Concurs ha estat de 428. L'esperit d'aquest concurs és el de destacar fotogràficament els valors del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat en qualsevol dels seus múltiples aspectes: flora, fauna, monuments, cultura, natura i territori.

L´acte de lliurament de l´onzè Concurs de Fotografia del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat 2016 s´ha celebrat a la sala Can Casas de l´ajuntament del Bruc.