Denuncien un conductor al Bages per quadruplicar la taxa d'alcoholèmia després de patir un accident a la C-55

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment el passat 12 de juliol un conductor de 42 anys i veí de Callús per quadruplicar la taxa màxima d'alcohol després de patir un accident a la C-55. Els fets van ocórrer pels volts de les onze de la nit al quilòmetre 32 de la C-55, dins el terme municipal de Manresa.

Els mossos van rebre un avís a través del 112 que s'havia produït un accident de trànsit per un encalçament entre dos turismes, sense ferits i només amb danys materials. Quan els agents van arribar al lloc van fer les comprovacions pertinents i van observar que un dels conductors tenia símptomes evidents d'anar sota la influència de begudes alcohòliques. Van sotmetre els dos conductors a la prova d'alcoholèmia, i un d'ells va donar un resultat positiu de 1,12 mg/l aire expirat, quatre vegades per sobre de la taxa permesa, que és de 0,25 mg\/l.

El conductor va quedar denunciat per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques i haurà de comparèixer davant del jutge quan aquest el requereixi.