Una quarantena de joves passen cada dia pel Lokal de la Vila de Santpedor per participar en activitats programades en el marc de l´Estiu Jove, la proposta de lleure que organitza aquest equipament municipal amb el suport de la regidoria de Joventut. El programa, que va començar l'1 de juliol i finalitzarà el 29, ha arribat a comptar amb la participació de mig centenar de persones en activitats com la nit de DJ o el torneig de futbol, que es va celebrar el 8 de juliol.

Tallers de cuina, passis de pel·lícules, jocs de taula, sessions de música, tallers de dansa, esports i molta diversió són les receptes que enguany omplen el calendari d´activitats, una per cada dia de la setmana, de dilluns a divendres. Totes les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia.

La proposta de lleure que organitza el Lokal de la Vila inclou la sortida de final de programa al parc aquàtic (l´única activitat de pagament) i el concert Jove que se celebrarà el 30 de juliol, a la pista de skate. Amb aquesta proposta de lleure i esport, el Lokal de la Vila obre portes cada dia a partir de les 4 de la tarda. El programa proposa també activitats nocturnes per tal d´ampliar la franja horària d´obertura de l´equipament.