ERC Bages demana al Govern de la Generalitat que la Comissió Jurídico Assessora (l’organisme que ha de respondre a les al·legacions d’Autema contra l’ampliació de les bonificacions a l’autopista Terrassa-Manresa) emeti «el més aviat possible» l’informe resolutiu.

És la resposta dels republicans a l’ajornament de l’aplicació d’aquestes bonificacions ampliades a tots els recorreguts de l’autopista, que ara estan limitades a uns trajectes determinats. Aquest ajornament és conseqüència de les al·legacions presentades per la concessionària: fins que no es resolguin, no es pot procedir a la seva aplicació, i per això ERC demana el màxim de celeritat.

Els republicans lamenten l’actitud d’Autema en aquesta qüestió, entenent que aquesta ampliació «és una reivindicació unànime del territori». La formació diu que seguirà treballant per aconseguir una bona mobilitat a la comarca, una via ràpida gratuïta que la connecti amb Barcelona, i una C-55 digna i segura. Continua reivindicant l’alliberament de l’autopista.