Més de set actes diferents en vuit hores. Entre ells la mostra de correfoc, ofrena floral, sardanes i concert del grup Zàping. Aquestes són algunes dels múltiples activitats que s´han organitzat a Navarcles per celebrar la Diada de Catalunya.

Tot plegat arrenca a dos quarts de nou amb la botifarrada al parc Marcel·lí Monrós, darrera de l´Ajuntament (4€ el tiquet) i acte seguit, es celebrarà una marxa de torxes des del mateix parc fins a la plaça 11 de setembre on a dos quarts de deu es celebrarà la tradicional ofrena floral al monument de Rafael de Casanovas. Un moment on entitats, partits, clubs i vilatans llegiran manifestos i faran entrega dels rams. Tot seguit a les deu del vespre hi haurà mostra del correfoc a càrrec del grup manresà Xàldiga i del grup de Batuka l´Olla de Santa Maria d´Oló. Serà un espectacle de foc i pirotècnia per a tots els públics. I es que la nit no haurà fet més que començar ja que a les deu i vint es celebrarà l´audició de sardanes a càrrec de la cobla "Lluïsos de Taradell" amb coca i mistela per tothom al bell mig de la plaça de l´Ajuntament. Paral·lelament darrera l´Ajuntament es faran "Els mini jocs del Rebot" on "esperem que la gent s´animi. Seran molt divertits i tothom podrà participar-hi", demana l´organització.

A les dotze es baixarà la senyera gegant darrera l´Ajuntament, mentre sona l´himne de Els Segadors. I finalment arrencarà el concert gratuït del grup Zàping al mateix lloc. Tot plegat fa que Navarcles visqui una vigila carregada de simbolisme i activitats. L´organització de la diada ha vingut a càrrec de la jove associació El Rebot, l´Ajuntament de Navarcles, l´Agrupació Sardanista de Navarcles i Navarcles per la Independència. Des del consistori es recomana portar el vestit català durant la celebració dels actes.