Sant Fruitós tindrà un nou parc infantil que s'habilitarà al sector de Pineda de Bages, que constarà d'una zona verda de lleure i una d'específica de jorcs per a infants.

El nou espai s'ubicarà entre els carrers Pagesos i Sant Iscle. En el primer dels espais s'hi col·locaran taules i cadires de fusta per a píc-nics, i en l'altra s'hi instal·laran dues estructures de gronxadors dobles i una estructura alçada multijoc.

A banda, es farà un tancament de tot el recinte com a mesura de seguretat per a la mobilitat dels infants que facin ús d'aquest espai.

Segons han informat fonts de l'Ajuntament de Sant Fruitós, pel que fa a la resta de parcs del municipi s'ha programat un seguit de millores en el paviment i la jardineria existents. També s'ha previst fer controls de qualitat i revisions de seguretat i salut en tots, i tasques de manteniment preventiu. En concret, segons ha especificat el govern fruitosenc, aquestes actuacions es duran a terme als parcs El Bosquet, la Natura, Rosaleda, Castell, Torroella de Baix i el ja existent a Pineda. El cost global és d'uns 41.000 euros.