El Bages fa un pas més en la promoció de les diverses varietats locals d´oli de la comarca, que vol presentar com un atractiu turístic. Per això, el Rebost del Bages ha recollit en un tríptic una desena d´experiències vinculades amb la producció de l´oli i extendrà aquest projecte als restaurants de l´Associació Els Fogons del Bages.

Les propostes que apareixen al tríptic ofereixen possibilitats diverses, des de tasts d´olis i visites guiades a les oliveres, fins a collita d´olives, visites als molins, o rutes en vehicles tot terreny. Amb el lema «Oli del Bages, un autèntic tresor», el tríptic proposa activitats a Oli Migjorn, Molí d´oli Roch del Bages, Heretat Oller del Mas, Thebooc Oliveres del Cardener, Hort del Navarro i Obaga de l´Agneta. També recull propostes de turisme gastronòmic a través dels restaurants que formen part dels Fogons Gastronòmics del Bages, i experiències d´enoturisme a la DO Pla de Bages.

El Rebost del Bages va avançant en el seu projecte després d´un any de reball a través de la Taula de l´Oli, un projecte obert als productors que treballen amb les varietats locals, i amb la idea de donar valor als seus olis singulars. Es vol aconseguir fer del Bages una destinació oleoturística de primer ordre.