Navarcles dóna aquest divendres el tret de sortida a la Festa Major d´Hivern que, a partir d´enguany, incorpora actes de caire més cultural amb un fil conductor. En aquesta ocasió, serà el patrimoni industrial del municipi. La festa, que se celebra al voltant de Sant Valentí, manté les activitats lúdiques i d´oci habituals, amb La Febrada com a acte destacat, però amplia la programació amb activitats vinculades amb la indústria tèxtil.

En aquesta línia, aquest divendres al vespre hi haurà la projecció del primer capítol de la pel·lícula Olor de colònia, basada en el llibre de Sílvia Alcántara. Es farà al teatre auditori Agustí Soler i Mas, a 2/4 de 9 del vespre, i es completarà divendres vinent amb un col·loqui amb l´autora. Aquest diumenge, també es farà una ruta guiada per les fàbriques del poble que sortirà entre les 9 i 2/4 de 10 del matí de la plaça Aguilar. Aquest primer cap de setmana, els actes es completaran diumenge a la tarda amb l´elecció de la pubilla i l´hereu de Navarcles.

En les properes setmanes, la tradicional pedalada en BTT i la ruta dels senders, la trobada de gegants o l'aplec de la sardana es combinaran amb activitats relacionades amb el fil conductor com un taller tèxtil familiar o una xerrada sobre el patrimoni industrial.

Com és habitual, el 14 de febrer, dia de Sant Valentí, s´estrenarà una nova edició de La Febrada que enguany, sota el títol de Tot o res, posarà en escena una adaptació de The full monty, que ha anat a càrrec d´Enric Llort. També es podrà veure el dissabte 18 i el diumenge 19 de febrer.