L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar treballa en el projecte «Connectem Castellbell» per millorar la connexió entre els 21 nuclis de població del municipi a partir d'aquest mes de febrer. El consistori rep el suport tècnic de la Diputació de Barcelona en aquest procés de participació ciutadana, que es proposa aconseguir la implicació de tots els veïns i veïnes i que començarà al nucli de la Bauma.

El tret de sortida del procés serà el dissabte 18 de febrer amb una trobada a la plaça de Barcelona a les 10 del matí. Aquí es demanarà als veïns i veïnes qüestions relacionades amb la mobilitat, les infraestructures, el teixit social i econòmic. La sessió es traslladarà a l'aparcament de la Bauma a mig matí per mantenir el contacte amb altres veïns i veïnes i recollir més impressions.

El projecte «Connectem Castellbell» continuarà els mesos de març i abril amb nous actes oberts als veïns i veïnes. El dissabte 11 de març es farà una segona sessió de treball al centre cívic La Bauma, en què s'analitzaran les oportunitats i reptes per aconseguir un municipi més cohesionat i afavorir el sentiment de pertinença. Finalment, el 22 d'abril es farà una presentació amb les propostes de millora acordades.