L´Ajuntament de Sant Vicenç ha obert el termini de presentació de candidatures per a la concessió de la segona Medalla de Sant Vicenç. La presentació de propostes es podrà fer al llarg de tot el mes de març a l´Oficina d´Atenció a la Ciutadania. Un cop es recullin les candidatures, que poden venir proposades tant per entitats o persones a títol individual, es preveu que a l´abril es realitzi la validació de totes i cadascuna de les propostes. Finalment, se sotmetran a votació popular durant el mes de maig. Al llarg del mes de juny es farà el recompte i el veredicte es farà públic el juliol coincidint amb la Festa Major d´Estiu.

En la primera edició es van recollir un miler de vots. Es tracta d´una distinció ciutadana que reconeix la trajectòria d´una persona arrelada a Sant Vicenç de Castellet. En aquella primera edició el reconeixement va ser per a Josep Gomàriz, fundador i president de la Penya Blaugrana de Sant Vicenç de Castellet.

De la mateixa manera que es va fer l´any passat, l´Ajuntament coordina un grup de treball en format de comissió de seguiment que lidera tot aquest procés participatiu.