L'Ajuntament de Navarcles ha apostat per uns tallers d'audiovisuals per implicar als joves del municipi en la campanya "Tracta'm bé", dirigida a la prevenció de maltractaments a la gent gran. En aquests tallers, a l'institut de Navarcles, els joves han creat un espot publicitari.

Els millors espots es publicaran al festival Clam i rebran un premi econòmic. El festival Clam aquest any ha fet un salt a Manresa i es podrà viure ambdues poblacions, a Navarcles i la capital bagenca.

L'objectiu de la campanya és sensibilitzar els joves sobre les situacions de maltractament a la gent gran, i intentar aconseguir una bona relació entre ells i els seus avis i àvies. Els joves s'han mostrat molt interessats en el projecte i algun d'ells també s'han posat a treballar amb la residència IBADA de Navarcles.

La regidoria de serveis socials opina que: "El fet de trobar espais on compartir coses entre joves i gent gran és minoritari, per tant, si no compartim situacions de tracte, difícilment hi haurà un bon tracte, per tant, aquesta campanya ha servit perquè puguin compartir espais des de diferents perspectives a les que comparteixen habitualment i puguin reflectir aquest bon tracte a través dels espots realitzats, duent a terme un intercanvi intergeneracional on l´experiència ha estat molt positiva per part de totes les persones participants". Els projectes estaran acabats el proper mes d'abril.