Aquest cap de setmana s'ha constituït el primer equip local del Partit Demòcrata (PDeCAT) a Monistrol de Montserrat. Com en les altres assemblees de constitució dels equips, el punt principal de l´ordre del dia van ser la presentació i votació de l´única candidatura que es presentava a dirigir l´equip local del nou partit al municipi.

L´obertura i presentació de l´acte va anar a càrrec de la presidenta comarcal del PDeCAT, Ivet Castaño, i seguidament, intervingué el president local sortint, Francesc Martínez Romero, que va fer un balanç de la feina feta en el darrer comitè local de Monistrol. Jordi Elias Ramos, candidat a presidir la nova direcció executiva local, va ser l´encarregat de presentar la resta de la candidatura. Elias va néixer a Monistrol de Montserrat fa 36 anys. Format en grau superior d´hoteleria l´any 1999 i treballant en el sector des d´aleshores, i actualment a Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages.

Els altres membres de la llista que l´acompanyen són: Xavier Silva Galera, Montse Viñas Tolosana, Montse Velasco Carrera, M. Esther Lozano Badules, Jaume Cot Floriach i Francesc Martínez Romero.

Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats del Partit Demòcrata al municipi, que la van avalar unànimament. El nou president de l´equip local va agrair la confiança dipositada, tant a ell com al seu equip, assegurant que des d´aquell moment mateix entomen el repte de treballar pel poble i pels associats amb il·lusió, però a la vegada seny i responsabilitat.