L'hotel-restaurant Mas de la Sala, de Sallent, ha estat guardonat amb el premi Wedding Awards 2017 en la categoria de banquets. És el quart any consecutiu que l'establiment bagenc rep aquest reconeixement, que atorga el portal Bodas.net, d'entre més de 38.000 empreses en línia del sector nupcial.

Bodas.net fa valer la feina que desenvolupen aquestes empreses i els professionals del sector que hi treballen, basant-se exclusivament en les opinions i valoracions de les parelles que contracten aquests serveis. En concret, el guardó premia el 5 % de les empreses que han obtingut el major nombre d'opinions i les millors qualificacions de cada categoria d'entre les més de 38.000 empreses que es valoren. També es té en compte la continuïtat i la qualitat del servei que s'ofereix.

El reconeixement que es fa és ampli, de manera que els premis Wedding Awards es reparteixen entre 18 categories, com són les de banquets (que ha premiat el Mas de la Sala), càtering, fotografia, vídeo, música, cotxe de noces, transport de convidats, invitacions, detalls de boda, flors i decoració, animació, pastís nupcial, complements per a la núvia, bellesa i assessorament, joieria i viatge de noces, i els vestits de núvia i de nuvi.

Fonts de Bodas.net han asse-nyalat que «les opinions de parelles reals que cada any es casen al nostre país són les que fan rellevants aquests guardons, perquè són testimoni de les seves experiències en relació a les empreses nupcials». Per aquest motiu, el premi Wedding Awards «és el més important i el de més reconeixement que els podem donar».

Els premiats es poden consultar a bodas.net/wedding-awards.