L´Associació d´Empresaris Industrials dels Polígons d´Activitat Econòmica i altres zones de Sant Joan de Vilatorrada ha acordat les condicions per portar la fibra òptica a les zones industrials del municipi. El desplegament d'aquesta xarxa de nova generació també inclou un tram d'obres, una actuació que estarà sufragada íntegrament per l'operador de telefonia.

L'entitat va organitzar una reunió informativa oberta a la resta de negocis del municipi per fer un acte de presentació de l'associació i detallar els seus objectius comuns. Durant la trobada també es va convidar a representants de la companyia de telefonia perquè facilitessin informació i expliquessin com i de quina manera es farà el desplegament físic a curt termini a Sant Joan de Vilatorrada.

Prèviament, l'Ajuntament ja havia confirmat la viabilitat tècnica de la posada en marxa d'aquest nou servei. En aquest sentit, Ariso va afirmar que "la voluntat de l'equip de govern és oferir més i millors eines i equipaments per tal que el teixit empresarial desenvolupi la seva activitat en les millors condicions possibles".

L´arribada de la fibra òptica a les zones industrials del poble permetrà fer un salt endavant en termes tecnològics i de connectivitat. Entitat i Ajuntament subratllet que aquestes xarxes de nova generació afavoreixen la innovació, la competitivitat i el posicionament dels polígons industrials i les seves empreses en l'accessibilitat al món digital, un fet que suposa un valor afegit per aquestes zones empresarials i un atractiu per a possibles activitats futures.

L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, ha posat en relleu que "'impuls d'aquesta associació d'empresaris ja dóna resultats i proporciona beneficis per al municipi, per això des de l'Ajuntament creiem fermament en la seva rendibilitat i la seva funció en matèria de dinamització socioeconòmica"