Més d'un centenar de persones van estar buscant aquest divendres sense èxit una veïna de Sant Salvador de Guardiola, Judit Iglesias, de 32 anys, desapareguda des de 2/4 de 10 del matí, quan va sortir del seu domicili, a la urbanització del Calvet, i ja no va tornar. L'operatiu, coordinat pels Mossos, els Bombers i l'Ajuntament, continuava actiu a la nit, a l'hora de tancar aquesta edició. La hipòtesi principal amb què es treballava era la d'una desaparició voluntària.

>>Troben sana i estàlvia la guardiolenca de 32 anys

La família de Judit Iglesias va donar l'alerta a les 11 del matí. Els Mossos i els vigilants locals van fer una primera recerca per la zona pròxima a l'habitatge, sense resultat. A l'hora de dinar, la família va avisar que la dona encara no havia tornat, per la qual cosa l'Ajuntamnet va organitzar un dispositiu de recerca, amb el centre de comandament a la Masia del Calvet.

El dispositiu, en el qual van participar un centenar llarg de voluntaris, es va fer per diferents zones forestals del terme municipal de Sant Salvador de Guardiola.

També es va buscar per l'entorn de Marganell, on, a la tarda, una persona va assegurar que li havia semblat veure la dona caminant en pijama per un camí. Finalment, però, després d'una extensa batuda per la zona, no es va trobar la desapareguda.

Els Mossos també investigaven la possibilitat que la dona hagués marxat en transport públic a fora del municipi.

Imatge de la dona desapareguda (Arxiu particular).