El desè aniversari de Món Sant Benet es va començar a fer visible ahir a través de la cartellera i de la pàgina web amb el nou logotip de l'efemèride que porta per lema «10 anys d'emocions» i que acompanyarà la imatge gràfica de la institució al llarg de tot aquest any.

D'altra banda, coincidint amb aquesta celebració, la Fundació Catalunya -La Pedrera vol que totes les persones que han tingut relació amb l'enclavament puguin compartir les històries. Per aquest motiu ha habilitat una secció del web anomenada «El meu Món Sant Benet» on s'hi poden deixar testimonis gràfics o escrits de la relació de qualsevol persona amb el monestir o amb Món Sant Benet, i que ja compta amb set aportacions.

Des d'ahir, el web mostra també de manera permanent, mitjançant un compte enrere, el temps que falta fins a la realització de l'acte institucional de l'aniversari, el 28 de setembre, a les 7 de la tarda. La mateixa pàgina destacarà cada setmana un dels fets més rellevants que han tingut lloc durant els darrers 10 anys.