Més d'una vintena d'entitats i empreses s'han sumat a la primera edició de Santpedor en flor, un projecte que vol dinamitzar el barri antic del poble i que tindrà lloc avui amb activitats que van d'un mercat a un dinar floral i degustacions, entre d'altres.

A la plaça Gran, a partir de les 10 i fins a les 2 hi haurà l'espai reservat al mercat de la flor, amb parades de llavor ecològica, de flor, d'horts urbans i també una de l'organització amb informació del que es pot trobar a cada espai.

A poc més de 50 metres, a l'interior del Mercat del Born des de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre, es farà una degustació de vins, refrescos i cervesa artesanal de la zona, tot amb gust floral. A l'exterior, a la plaça del Born, se servirà el dinar floral elaborat pel restaurant Solers. A la plaça de la Font, durant tot el dia, es podrà fer una visita guiada. L'accés és gratuït i es farà en grups. A la plaça de l'Església hi haurà parades del mòn de la joieria contemporània i una exposició fotogràfica.