El Consell Esportiu del Bages i l´Àrea d´Esports de l´Ajuntament de Navàs han convocat un any més el Virus Jove 2017, sis setmanes plenes d´activitats lúdicoesportives pensades per als més joves del poble, de 3 a 16 anys, i que es duran a terme en dues franges; del 26 de juny al 28 de juliol i, del 4 al 8 de setembre.

L´acte de presentació es va fer aquest dijous a la tarda a la sala d´actes de la Biblioteca amb l´aforament ple de públic familiar. La regidora d´Esports, Sara Cortina, va avançar les novetats de la nova temporada, que inclourà un espai d'acollida de 8 a 9 del matí per facilitar la conciliació familiar. El calendari de les activitats formals es faran en horari de 9 a 1 del matí, i a la tarda, de 4 a 7.

L'organització de grups es fa per cursos i es tenen en compte particularitats per mantenir la cohesió natural de colles d'amics o d´escola. Com ja és costum hi haurà activitats extres com bivacs, un sopar popular i el fi de curs a l´Illa Fantasia.

Com a novetat hi haurà dues sortides pels grups més grans a l´Open Camp de l´Estadi Olímpic de Barcelona, on es podran viure experiències singulars com interactuar amb el simulador de futbol més avançat del món, jugar a bàsquet en una pista amb tecnologia integrada, pilotar una motoGP, i córrer 100 metres a la pista d´atletisme, entre altres proves.

Les inscripcions s´han de formalitzar a l´OAC de l´Ajuntament de Navàs avanç del 9 de juny. Enguany la documentació imprescindible per formalitzar les inscripcions són el full d´alta, el rebut de la transferència bancària, fotocòpies del DNI del pare o mare, targeta sanitària, carnet de vacunes actualitzat i carnet de família nombrosa o monoparental si s´escau, el qual donarà dret a un 20% de descompte.

L´any passat el Virus Jove 2016 va acabar superant els 300 inscrits.