El Partit Demòcrata de Catalunya (PDeCAT) ha constituït el primer equip local a Sant Vicenç de Castellet. Com en les altres assemblees de constitució dels equips, els punts principals de l´ordre del dia van ser la presentació i votació de l´única candidatura que es presentava a dirigir l´equip local del nou partit al municipi.

Dani Mauriz, candidat a presidir la nova direcció de l´executiva local, va ser l´encarregat de presentar la resta de la candidatura. Mauriz va néixer a Sant Vicenç de Castellet fa 44 anys. Diplomat en ciències empresarials l´any 1996 i actualment cursant un MBA en Administració i Direcció d´Empreses a la Uvic-UCC. Mauriz és director i professor a l´Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet des de fa més de 20 anys i regidor d´Hisenda i Promoció Econòmica de Sant Vicenç de Castellet des del 2007. També ha sigut jugador, entrenador i coordinador del CB Castellet durant 8 anys i del CB Santpedor durant 12 anys.

Els altres membres de la llista que l´acompanyen són: Carme Jiménez Fernández, Sara Albareda Ribalta, M.Queralt Pla Costa, Esther Bartrolí Sellarès, Toni Calveras Fugarolas, Santiago Pérez Cantos, Ferran Vives Calixto, Daniel Amores Molero i Pere Escribano Pérez.

Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats del Partit Demòcrata al municipi, que la van avalar unànimament. El nou president de l´equip local va agrair la confiança dipositada, tant a ell com al seu equip, assegurant que des d´aquell moment mateix entomen el repte de treballar pel poble i pels associats amb il·lusió, però a la vegada amb seny i responsabilitat.

L´obertura i presentació de l´acte, com en altres ocasions, va anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, intervingué el president local sortint, Vicenç Mauri, que va fer un balanç de la feina feta al capdavant del comitè local de Sant Vicenç de Castellet. L´acte també va comptar amb l´assistència de l´alcalde de Sant Vicenç de Castellet, Joan Torres, qui va fer uns parlaments per a encoratjar el nou equip local encarregat de liderar el Partit Demòcrata al municipi.