L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha explicat en un acte obert a la ciutadania el compliment del Pla d'Actuació Municipal 2015-2019. L'alcalde Joan Torres ha exposat les accions executades que, coincidint amb l'equador de la legislatura, arriben a prop del 60%. El consistori executa el PAM a partir de cinc eixos: Transparència i Bon Govern, Atenció a les persones, Promoció econòmica, Territori i sostenibilitat i Cultura i patrimoni.

Entre les principals actuacions realizades aquesta primera meitat del mandat, destaquen la urbanització del carrer Via Augusta, l'endreça de l'aparcament del CAP, millores al parc de la plaça Onze de Setembre, actuacions a l'escola bressol El Niu, i arranjaments a La Farinera.

En el marc de les accions per fomentar la transparència i la participació ciutadana, l'Ajuntament és a punt de publicar la Memòria 2016 en la qual es detallen totes les accions dutes a terme durant l'any passat. El document es podrà consultar durant les properes setmanes a la pàgina web.