Calders va inaugurar ahir les millores que s'han fet a la zona esportiva de la Guàrdia, després d'un estiu de reformes que han permès renovar i ampliar les instal·lacions amb més serveis.

En concret, s'ha millorat una de les pistes de tennis que hi havia, i l'altra s'ha reconvertit en una pista de pàdel; s'ha adequat un camp d'herba infantil per practicar futbol i bàsquet, s'ha remodelat la pista de voleibol, i s'ha adequat un espai amb aparells de gimnàstica, a banda de renovar les tanques.

L'alcalde, Eduard Sànchez, i el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, van ser els encarregats de tallar la cinta inaugural, juntament amb la regidora d'Esports, Sagrari Sànchez, i la presidenta del Club Esportiu de la Guàrdia de Calders, Dolors Albets. I és que aquestes reformes són fruit d'un conveni de cessió de les instal·lacions que el club va fer l'any passat a l'Ajuntament, a canvi de millorar-les. Han costat uns 40.000 euros dels quals la Diputació n'ha aportat 35.500, i la resta l'Ajuntament.

L'alcalde va reivindicar l'actuació feta i en especial l'adequació de la pista de pàdel «per la demanda que té, i perquè és un actiu per a tot l'any». També va parlar de futures millores a la zona esportiva del nucli de Calders.