Sant Vicenç de Castellet celebra aquest diumenge una nova edició de l'Aplec de Castellet. La popular trobada incorpora novetats i reforça la part artística amb canvis. El muntatge Temps de Castellet, que es va estrenar amb èxit l'any passat, torna amb noves escenes i sorpreses. Pel que fa a la part musical, s'estrenarà una nova melodia del Goig de Castellet, cantada per la coral Al Vent i escrita per Montserrat Casas.

Un dels grans reclams de la jornada festiva és l'arrossada popular que cada any atreu més públic al Pla de Castellet. Des de l'Ajuntament i la Colla de Geganters es recomana a tothom que vulgui participar de la jornada a adquirir els tiquets disponibles en diferents establiments del municipi (Llibreria Clavé, Pastisseria Can Postres i Jordi Largo Fotògraf).

Els actes començaran a tres quarts de 9 del matí a la plaça de l'Església amb la concentració de Romeus i la sortida cap a Castellet. El Pla de les Vives serà l'escenari de l'esmorzar amb coca i xocolata per tothom. A continuació, hi haurà la missa al Pla de Castellet. L'itinerari teatralitzat Temps de Castellet començarà a dos quarts de 12 amb la participació de la Colla de Geganters, l'Associació Musical Castellet i l'Esbart Dansaire Santvicentí. L'arrossada popular serà a les 2 del migdia amb uns tiquets que tenen un preu de 8 euros. El punt i final a la jornada serà amb la ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa al Pla de Castellet.

L'Aplec és organitzat per la Colla de Geganters amb la col·laboració de l'Associació Musical Castellet, la Coral Al Vent i l'Esbart Dansaire Santvicentí. Durant la jornada, no es podrà accedir lliurament al recinte de Castellet.