Un foc originat a la cuina ha cremat parcialment ahir al matí una casa d'Artés i va provocar cremades lleus a una persona, segons fonts dels Bombers. A més, va fer desallotjar els edificis veïns.

Els fets, segons les mateixes fonts, van tenir lloc a 2/4 d'11 del matí en una casa de tres plantes situada al carrer del Mig. L'incendi va cremar la cuina i la resta d'habitacles de la planta baixa. El foc, segons les mateixes fonts, es va propagar per un pati interior i va afectar també la segona planta, mentre que el primer pis igualment va resultar afectat pel fum.

Un veí que resideix a la casa va patir cremades lleus quan va intentar apagar l'incendi. L'home va se atès pel SEM al mateix lloc dels fets, sense que fes falta cap trasllat hospitalari, segons van explicar les mateixes fonts.

L'incendi, a més, va obligar a desallotjar les dues cases veïnes. El foc es va donar per extingit a 3/4 de 12 del matí i, posteriorment, els veïns desallotjats van poder tornar a casa. A l'indret, també hi va treballar la Policia Local.