21 de setembre de 2017
21.09.2017
40 Años
40 Años

Comunicat dels abats dels monestirs de Montserrat i Poblet per demanar «diàleg constructiu»

Josep Maria Soler i Octavi Vilà fan públic el seu punt de vista arran del moment que viu Catalunya

21.09.2017 | 17:37

Els abats dels monestirs de Montserrat i de Poblet, pare Josep M. Soler i fra Octavi Vilà, han elaborat un comunicat conjunt arran del moment que viu Catalunya. És el següent:

"L´hora que viu Catalunya és delicada i preocupant, cal un exercici de responsabilitat per part de tots, cal extremar la prudència dels governants, cal cercar i portar a la pràctica vies de solució als problemes plantejats.

Els nostres monestirs estan fortament arrelats en l´espiritualitat i la història de Catalunya. Ni és la nostra intenció, ni ens pertoca prendre part per cap altra cosa que no sigui la pau, el diàleg, les llibertats d´expressió democràtica, la convivència social i el respecte als drets individuals i als del nostre poble.

El dret a la participació en la vida política i social ha de ser garantit, en un estat democràtic, per aquells als quals correspon la responsabilitat de govern, que tenen l´obligació d´interpretar el bé comú del seu país escoltant la veu de la majoria i respectant alhora la dels qui es troben en minoria.

Amb tota humilitat demanem als governants de Catalunya i d´Espanya un exercici de màxima prudència i responsabilitat per a un diàleg constructiu.

Preguem a Santa Maria, sota l´advocació de Montserrat, patrona de Catalunya, pel nostre poble i la seva situació present".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18