L´Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha emès un comunicat per mostrar el seu suport explícit al regidor d´ERC Jordi Pesarrodona, víctima de diverses amenaces a les xarxes socials provinents d'arreu de l'estat. Pesarrodona està en el blanc de les crítiques per la seva participació el passat 20 de setembre en una concentració davant la seu del Departament de Governació. Una protesta, en el transcurs de la qual va protagonitzar una de les imatges de la jornada al fer-se una fotografia amb un nas de pallasso posat al costat d´un agent de la Guàrdia Civil.

En aquest sentit, el consistori santjoanenc ha assegurat que ´defensa i defensarà amb fermesa´ el dret de qualsevol ciutadà a poder manifestar lliurement les seves opinions i ha afirmat que condemnarà qualsevol acció que intenti coartar aquest dret.

Al mateix temps, l´Ajuntament ha anunciar que recolzarà Pesarrodona en aquelles accions legals que decideixi emprendre com a resposta a les amenaces rebudes durant les darreres jornades. De fet, el propi regidor republicà ja va denunciar davant dels Mossos d´Esquadra el contingut dels missatges dels que ha estat objecte.

Llegeix el comunicat íntegre aquí.