Món Sant Benet celebra avui els primers 10 anys de l'equipament amb una gran festa popular. La jornada, gratuïta, arrencarà a les 11 amb espectacles i activitats, visites i tallers per descobrir els diferents espais.

El millor circ català de gran format, clown i dansa conviuran amb actuacions musicals de qualitat. En destaca el premiat espectacle d'acrobàcies i música en viu Violeta, de La Persiana, i Venacio y los jóvenes de antaño; el teatre còmic de Claret Papiol; o la música del conjunt A grup vocal, finalista del programa televisiu Oh Happy Day.

Per als més petits, el cartell preveu activitats ludicodinàmiques, que van des de jocs d'habilitat i enginy amb fusta a descobrir l'obra de Shakespeare. Simultàniament, s'oferiran una quinzena de tallers infantils d'alimentació i ciència, des d'elaboracions de receptes sanes i saludables a analitzar la qualitat medi-ambiental del riu Llobregat.

Per als grans, la Fundació Alícia mostrarà la seva tasca a través de tallers d'alimentació saludable. S'escenificarà la tasca que fa Alícia per millorar l'alimentació de les persones i s'aprofundirà, a través d'exemples que els mateixos assistents hauran d'elaborar, en com ha de ser una dieta saludable.