Ens els darrers dies, setze centres d´atenció primària de l´ICS a la Catalunya Central han activat una nova funció a les pantalles tàctils (semblants a caixers automàtics) que estan ubicades a l´entrada dels CAP i que donen més autonomia als usuaris, atès que els permeten fer-hi diverses gestions. La nova prestació, anomenada "He arribat al centre", ajuda a descongestionar els taulells d'admissió i a fer més àgil el procés d´acollida i visita. La identificació de l´arribada de l´usuari permet que, en tot moment, els professionals sàpiguen que els usuaris són al centre.

Aquesta nova funció s´ha activat a les pantalles dels centres de l´ICS a les poblacions de Berga, Artés, Navàs, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Capellades, Santa Margarida de Montbui, Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Súria, Piera i Vilanova del Camí.

Des de la seva implantació, fa aproximadament un any, les pantalles tàctils dels CAP de l´ICS a la Catalunya Central permeten programar visites amb els professionals de medicina, infermeria, pediatria, treball social i odontologia. També s´hi podran consultar i imprimir la relació de visites pendents, el pla de medicació i els justificants de visites.