09 de novembre de 2017
09.11.2017
40 Años
40 Años

Sant Feliu Sasserra rep un inventari de 63,75 km de camins del seu terme

El document, elaborat per la Diputació, recull diferents paràmetres dels 34 camins que ha analitzat

10.11.2017 | 23:48
El diputat Jordi Fàbrega lliurant el catàleg de camins a l´alcalde de Sant Feliu, Joan Ramon Soler

La Diputació de Barcelona ha realitzat un catàleg de camins municipals de Sant Feliu Sasserra, un document que inventaria el conjunt de vials que existeixen en el terme municipal i analitza els seus trets principals.

El catàleg recull, ordena i processa les dades obtingudes durant el treball de camp i que en el cas de Sant Feliu Sasserra correspon a l´inventari de 34 camins, que sumen un total de 63,75 km. Aquests camins han estat escollits d'acord amb les indicacions dels tècnics encarregats de la redacció i representants de l'Ajuntament, entre els quals hi ha regidors i tècnics.

A partir d'aquesta informació de base formada per un seguit de paràmetres referents a la seva geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm, es va realitzar un treball de camp amb visites al conjunt de camins per recollir dades descriptives pel seu posterior processament informàtic.

De cada camí s'ha confeccionat una fitxa resum amb les dades identificatives amb el codi, nom, extrem i topònim i situació, les dades generals sobre l´estat, longitud, amplada i la tipologia per si es tracta d´un camí forestal, pista forestal, camí rural, corriols o senders. L´estudi també fa referència de si existeix alguna restricció de circulació, i incorpora una la descripció acompanyada de fotografies i perfil longitudinal, així com l´inventari d´elements amb amplades i tipus de ferm.

El treball ha estat lliurat pel diputat d´Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l´alcalde, Joan Ramon Soler.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema