L'Ajuntament de Cardona i la Comissió de Festa Major, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC), han elaborat una enquesta sobre la Festa Major de Cardona amb l'objectiu de conèixer l'opinió dels veïns de la vila en relació amb la celebració de la festa gran.

L'enquesta és totalment anònima i ja es troba en diferents establiments associats a la Unió de Botiguers i Comerciants: Llibreria Viñas, Pastisseria Montserrat, Cal Pepito i Aviram Pili. També es pot trobar al Casal Cívic i a la Biblioteca Municipal. Un cop complimentada, s'haurà de retornar a qualsevol d'aquests establiments o a l'ajuntament abans del divendres 24 de novembre. L'enquesta també es pot fer on-line.

Amb aquesta enquesta, l'Ajuntament i la Comissió de Festa Major pretenen recollir les propostes que vulgui fer la ciutadania per millorar la programació, estudiar-les de cara a la propera edició i, si es considera oportú, incorporar-les per potenciar una de les celebracions de referència de la vila.