Sant Vicenç de Castellet ha fet realitat el pressupost participatiu 2017, dotat amb 39.000 euros enguany. La iniciativa més votada va ser el projecte per arranjar la pista poliesportiva de l’Escola Sant Vicenç. Un cop decidit, i després que les obres comencessin a principis d’agost, aquests darrers dies s’ha fet l’acte d’estrena del nou terreny de joc.

Pista més funcional

L’enderroc de l’antiga pista ha permès construir un terreny de joc més funcional que es pot dividir en pistes de bàsquet transversals, una pista de futbol i una pista de voleibol. La pista ha quedat al mateix nivell que el paviment de sauló del pati per evitar desnivells i permet recollir les aigües perimetrals de manera més eficient. L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet mantindrà el pressupost participatiu l’any vinent després de la bona acollida i resposta ciutadana en les dues primeres edicions.

L’acte inaugural de la nova pista ha comptat amb la presència de l’alcalde Joan Torres, la regidora de Participació Ciutadana, Esther Sánchez, i la comunitat educativa de l’Escola Sant Vicenç. L’estrena de la pista s’ha completat amb l’actuació del grup d’animació La sal dels mars i un berenar popular.